Van vork tot bord: de smaken van ons restaurant 1714 in schiedam

Restaurant 1714 in Schiedam staat bekend om zijn heerlijke gerechten en uitstekende service. Het restaurant is gelegen in het historische centrum van Schiedam en biedt een unieke culinaire ervaring. Van vork tot bord, de smaken van ons restaurant zijn werkelijk ongeëvenaard.

Ons restaurant biedt een gevarieerde menukaart met diverse gerechten die zijn samengesteld met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Het menu bevat klassieke gerechten met een moderne twist en er wordt veel aandacht besteed aan de presentatie van de gerechten. Zo worden de gerechten niet alleen een feestje voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog.

Een van onze meest populaire gerechten is de ‘Gerookte zalm met avocadocrème en kruidencrumble’. Dit gerecht is samengesteld uit gerookte zalm die is geserveerd met een romige avocadocrème en een krokante kruidencrumble. Het is een perfecte combinatie van smaken en texturen die elkaar versterken.

Een ander populair gerecht is de ‘Rundersucade met puree van pastinaak en truffeljus’. Dit gerecht is samengesteld uit een langzaam gegaarde rundersucade die wordt geserveerd met een puree van pastinaak en een overheerlijke truffeljus. Het vlees is zo mals dat het letterlijk uit elkaar valt op je tong.

Bij Restaurant 1714 draait het niet alleen om de smaak van het eten, maar ook om de beleving. Ons restaurant heeft een warme en gezellige sfeer die perfect is voor een romantisch diner voor twee of een gezellig etentje met vrienden en familie. Het restaurant heeft ook een uitgebreide wijnkaart met wijnen uit verschillende landen die perfect passen bij de gerechten op onze menukaart.

Als nagerecht raden wij onze ‘Crème brûlée van kardemom en sinaasappel’ aan. Dit nagerecht is samengesteld uit een romige vanillecrème die is gekarameliseerd met een laagje suiker. De toevoeging van kardemom en sinaasappel geeft het gerecht een heerlijke, frisse smaak die perfect past bij de romige vanillesmaak.

Kortom, Restaurant 1714 in Schiedam biedt een unieke culinaire ervaring met heerlijke gerechten, een uitgebreide wijnkaart en een warme en gezellige sfeer. Van vork tot bord, de smaken van ons restaurant zijn werkelijk ongeëvenaard en we nodigen u dan ook van harte uit om zelf te komen proeven.

1714 restaurant schiedam


Posted

in

by

Tags: