Het behalen van je rijbewijs in één keer: Hoe bereid je jezelf voor?

Het allerbelangrijkste dat u moet doen voordat u gaat rijden, is zich op uw gemak voelen met uw auto. Raak in theorie vertrouwd met de basisprincipes van de auto voordat u ermee gaat rijden. Leer wat een koppeling doet, begrijp de versnellingsindeling en leer feiten zoals je nooit met een hogere snelheid naar een lagere versnelling mag schakelen en dat het altijd beter is om de auto tot stilstand te laten komen voordat je overschakelt naar achteruit.

Deze noodkit moet een beetje uitgebreid zijn met de eerstehulpbenodigdheden, zaklamp, camera, een pen en papier, een lijst met contactpersonen voor noodgevallen, informatie over medische aandoeningen enz. De bestuurder moet altijd een mobiele telefoon bij zich hebben en moet een ICE hebben of Emergency) map in zijn / haar contacten zodat de betreffende personen zo snel mogelijk voor hulp kunnen worden gebeld. Dit is verreweg de beste manier om een ​​ongeval onmiddellijk af te handelen.

www.hallorijbewijs.nl


Posted

in

by

Tags: